Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Bed & Breakfast Gelderse Hoeve

overnachten in rustieke ambianceDorpsstraat 4
4194TD Meteren

Telefoon:

0345-569925

E-mail:

Website:

http://www.geldersehoeve.nl

KvK:

30244342


Openingstijden:
Inchecken vanaf 16.00 uur, uitchecken uiterlijk om 10.00 uur
Ontbijten is mogelijk tussen 6.30 en 9.30 uur

Bedrijfsomschrijving:
Midden in de Betuwe vlakbij het pittoreske plaatsje Meteren ligt Bed & Breakfast Gelderse Hoeve, een rustieke boerderij uit de zeventiende eeuw. Na eeuwenlang als veeboerderij dienst te hebben gedaan, is het nu mogelijk om er in rustieke ambiance te overnachten.

In het sfeervol ingerichte gedeelte, waar vroeger de koeien en paarden stonden, kunt u nu onder het genot van een drankje bijkomen van uw zakelijke beslommeringen of van een drukke vakantiedag.

De Gelderse Hoeve is er in geslaagd om de oude rustieke sfeer van de boerderij te handhaven en toch het comfort van deze tijd te bieden. Er zijn zeven gastenkamers waar de huiselijke sfeer bewaard is gebleven. De kamers zijn voorzien van TV en WIFI. De badkamers en toiletten zijn op de gang.

Voor informatie of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen. Indien u per e-mail reserveert, wordt door de Gelderse Hoeve contact met u opgenomen om uw reservering te bevestigen.

Foto's


Bedrijfsfoto Bed & Breakfast Gelderse Hoeve

Social Media

Bed & Breakfast Gelderse Hoeve is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.